Bugun...



Atatürk Caddesi'nde altyapı çalışmaları sürüyor


facebook-paylas
Güncelleme: 28-08-2021 01:03:38 Tarih: 26-08-2021 17:10

Atatürk Caddesi'nde altyapı çalışmaları sürüyor


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi’nin, ortaklaşa hayata geçireceği Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi’nin 1. etap çalışmaları aralıksız devam ediyor.

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Çerkezköy Belediyesi’nin, Çerkezköy Kent Merkezi’ne yeni bir çehre kazandırma hedefiyle ortaklaşa hayata geçireceği Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulaması Projesi’nin 1. etap çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Geçtiğimiz mayıs ayında başlayan çalışmalar kapsamında alt yapı ve üst yapı çalışmalarının bir kısmı tamamlanırken, çalışmaların diğer kısmı olan eski kaldırımların sökülme işlemleri de yapılıyor.


ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
Çalışmalar kapsamında önümüzdeki günlerde belediye meydanında, meydan atı otopark ve kent meydana çalışmalarının startı verilecek. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçe merkezi yeni çehresine kavuşacak.  
Atatürk Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından ekipler, Öztrak Caddesi’ne geçiş yapacak.


İÇÖZ’DEN ZİYARET
Öte yandan, TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, yapımı hızla devam eden ve bölge için büyük önem arz eden Atatürk ve Öztrak Caddeleri Altyapı (İçmesuyu Kanalizasyon ve Yağmursuyu) çalışmaları konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonrasında Genel Müdür İçöz, ekibiyle birlikte ana yol ve ara bağlantı yollarındaki çalışmaların son durumunu yerinde denetledi.


 ÇERKEZKÖY BAKIŞ 
 
    
 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇERKEZKÖY Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI