Bugun...



Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor


facebook-paylas
Tarih: 24-08-2021 11:38

Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor

Ergene’de yol konusunu sorun olmaktan çıkarma adına kararlı bir tutum sergileyen Ergene Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yol çalışmalarını sürdürüyor. 
Bu doğrultuda ilçenin her mahallesinde çalışmalar yürüten Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bakırça Mahallesi’nde kilitli parke taş çalışmalarını hızlandırdı. 
Bakırça Mahallesi’nde yeni açılan veya daha önce hiç kilit parke taşı olmayan sokaklarda kilit parke taş döşeme çalışması başlatan ekipler çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. 
2014 yılında kurulan yeni bir belediye olmasına karşın son yıllarda uyguladığı örnek alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile Ergene’nin bölgede ve ülke genelinde örnek gösterilen bir şehir olması için önemli bir görev üstlenen Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 
Bakırça Mahallesi’nde yapılan kilit parke taş döşeme çalışmalarını Belediye Meclis Üyesi Salih Tıknas ve Bakırça Mahalle Muhtarı Sami Özcan ile birlikte yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel çalışmaların hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ve kısa sürede tamamlanması için ekiplerin çaba gösterdiğini kaydederek, “Ekiplerimiz Bakırça Mahallesi’nde başladığı yol çalışmalarına mahallenin çeşitli sokaklarında devam ediyor. Yeni açılan ya da daha önce hiç kilit parke taş yapılmamış olan sokaklarda çalışmalarımız sürüyor. Bu çalışmaları sadece Bakırça Mahallemizde değil tüm mahallelerimizde sürdürüyoruz. Bu sayede sokaklarımız tozdan ve çamurdan kurtularak daha modern bir görünüme kavuşuyor” dedi. 
Başkan Yüksel çalışmalar sırasında emek harcayan gayret gösteren tüm ekiplere de teşekkür ederek, mahalle sakinlerinde de çalımalar boyunca yaşanılan rahatsızlık ve olumsuzluklar nedeniyle gösterdikleri anlayış ve sabırdan ötürü teşekkür etti.







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ERGENE Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI