Bugun...



Osmangazi Gençlik Ve Spor Şöleni Başlıyor

Gençler için birçok sportif etkinliklerin yanı sıra müzik ve eğlence dolu bir program hazırlayan Osmangazi Belediyesi, binlerce Bursalının katılımıyla gerçekleştirilecek Osmangazi Gençlik Yürüyüşü ile 19 Mayıs coşkusunu Osmangazi’nin caddelerine taşıyacak.

facebook-paylas
Tarih: 12-05-2024 15:40


Osmangazi Belediyesi, tüm Bursalıların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dolu dolu kutlaması adına 17-19 Mayıs tarihleri arasında Osmangazi Gençlik ve Spor Şöleni ile bir dizi etkinlik programı hazırladı. Gençlerin 19 Mayıs’ı sporla geçirmesi adına Osmangazi Meydanı’nda Atatürk ve Gençlik Sokak Basketbolu Turnuvası ve masa tenisi turnuvası gibi sportif etkinlikler düzenleyen Osmangazi Belediyesi, gerçekleştirilecek canlı langırt, rodeo parkuru ve müzik yayını ile de eğlenceyi tüm güne yayacak. 17 Mayıs Cuma günü gösteri maçı ile başlayacak olan sokak turnuvasına 13-14 ve 15-18 yaş aralığındaki sporcular katılabilecek. 18 Mayıs Cumartesi günü grup karşılaşmaları ile devam edecek olan sokak basketbolu turnuvası, 19 Mayıs Pazar günü sıralama maçları ve kupa töreni ile son bulacak. 17 Mayıs Cuma akşamı Osmangazi Meydanı’nda sahne alacak olan Reckol, Kuty ve Egeboran da Osmangazili gençler için konser verecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 18 Mayıs Cumartesi günü de dolu dolu devam edecek. Sokak basketbolu turnuvası ve masa tenisi turnuvası gibi sportif etkinliklerin yanı sıra, Türk pop müziğinin sevilen ismi sanatçıları Osmangazi Meydanı’nı dolduran binlerce genç için sahne alacak.

Osmangazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Osmangazi’nin caddelerine taşımak adına binlerce Bursalının katılımıyla yürüyüş düzenleyecek. Yürüyüş 19 Mayıs Pazar günü saat 19.19’da Fomara Meydanı’nda başlayacak. Ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşe katılanlar şarkılar ve marşlar eşliğinde Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden Osmangazi Meydanı’na yürüyecek.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI