Bugun...



Büyükşehirli Sporcu, Akdeniz Oyunları Şampiyonu

Mısır’da düzenlenen U23 Atletizm Akdeniz Oyunları’nda Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nden Pelinsu Şahin, 3 bin metre engellide altın madalya kazandı.

facebook-paylas
Tarih: 21-05-2024 10:10

Büyükşehirli Sporcu, Akdeniz Oyunları Şampiyonu

Mısır’ın İsmaili şehrinde 18-19 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen organizasyona, 12 ülkeden 151 sporcunun katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Pelinsu Şahin ise kürsünün en üst basamağında yer almayı başardı. Milli Takım’ın 9 altın, 11 gümüş ve 6 bronz olmak üzere toplam 26 madalya ile tamamladığı şampiyonada, 3 bin metre engellide piste çıkan Pelinsu Şahin, 9.58.41’lik derecesiyle altın madalyanın sahibi oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyesporlu milli sporcu, böylece kendisinin en iyi sezon derecesini de elde ederken, başarısını altın madalyayla taçlandırdı. Pelinsu Şahin’i elde ettiği dereceden dolayı tebrik eden Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, “Sporcularımızın yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarı kazanması bizleri gururlandırıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’in önderliğinde Bursa sporunu daha ileri taşımak, şampiyon sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bu amaç doğrultusunda elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. Şampiyon sporcumuz Pelinsu Şahin’i kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNCEL Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI