Bugun...



Cansuyu'ndan Çocuklara İftar


facebook-paylas
Tarih: 17-04-2023 12:57

Cansuyu'ndan Çocuklara İftar

Mazlum, mağdur ve muhtaçların imdadına koşan Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Tekirdağ'daki çalışmalarıyla da göz doldurmaya devam ediyor.
Deprem bölgesinden şehrimize gelen ailelere ve Çocuklara ayrı ayrı iftar etkinliği düzenledi.

Mahzun yüreklere dokunmak için çaba sarfettiklerimi ifafe eden Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi  açıklamasına şöyle devam etti.
Depremden öncesinde süregelen faaliyetlerimiz aynı gızla devam ederken, deprem itibariyle bolgeye yoğunlaşarak  bir dizi projeyle 11 lojistik merkezi ve 12 aşevimizle aziz milletimize yine aziz milletimizin  emanetlerini  ulaştırmak için çaba sarfetmekteyiz.

Deprem bölgesinden sehrimize gelen misafirlerimize de aynı hassasiyetle hizmet etmekteyiz. Cansuyu Kadın Kollarımızın fedakâr gönüllüleri de bu baglamda çalışmalarını sürdürmektedir.

Sadece  hanımefendilere özel bir iftar düzenlediler. Gönüllulerimiz kendi imkanlarıyla  pişirdikleri yemeklerle hem iftar ettiler hem de dertleştiler.
Yine Kadın gönüllülerimiz ÇOCUK İFTARI düzenledi. Kendi elleriyle yaptıkları yemekleri cocuklarımıza ikram ettiler. Oyunlar oynadılar.  Mübarek Ramazan ayının rahmetini kuşanmak, bu hasletleri geleceğe taşmak en büyük gayret sarfettiler. Bir işe hanımefendilerin eli değdi mi başka bir güzel oluyor. Süslemeler, küçük ayrıntılar Ramazan atmosferini daha hoş yansıtıyor.  Unutmayalimki, evlatlarımız geleceğimizin teminatıdır.


İftar ikramlarımıza katılan misafirlerimize, kendi imkanlarıyla ev yemekleri ikram eden ve organize eden Kadın Kollarımızın fedakar gönüllülerine ve çesitli hediyeler veren bağışçılarımıza teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI