Bugun...



Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Depremzedelerimizin Yanında


facebook-paylas
Tarih: 20-02-2023 16:18

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Depremzedelerimizin Yanında

Yeni Sanayi Sitesinden deprem bölgesine 2 tır yardım malzemesi

Tüm ulusu derin yasa boğan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası harekete geçen S.S. Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Yönetimi ve Çorlu Yeni Sanayi İşletme Kooperatifi, ortaklarından ve esnaftan gelen talepler doğrultusunda 2 tır yardım malzemesini deprem bölgesine gönderdi.

2 tır yardım malzemesi 4 İlçe Başkanının katılımı ile uğurlandı

Kuru gıda, reçel, meşrubat gibi ürünlerden oluşan gıda maddelerinin yanı sıra hijyen malzemeleri, seyyar tuvalet, jenaratör, çadır içinde kullanılan soba ve Yeni Sanayi Sitesi esnaflarınca imalatı gerçekleştirilen varil sobalar tırlara yüklenerek AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mustafa Keskin, CHP Çorlu İlçe başkanı Cüneyt Akar, MHP Çorlu İlçe Başkanı İlhan Ermeydan, İyi Parti Çorlu İlçe Başkanı Akın Yılmaz, S.S. Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Zeki Dobrucalı ve yönetim kurulu, CHP İl yönetim kurulu üyesi Talat Keskin, Tüm Kastamonulular Dernek Başkanı Ali Topçu, Yeni Sanayi Sitesi İşletme Yönetimi Başkanı Ali Çimen ve yönetiminin yanı sıra sanayi sitesi yöneticilerinin katılımıyla deprem bölgesine uğurlandı.

Dobrucalı; “Ulusumuz el birliği ile bu depremin yaralarını saracaktır”

S.S. Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifİ Başkanı Zeki Dobrucalı konuya ilişkin yaptığı açıklamasında ülkemizin çok büyük bir felaketle karşı karşıya olduğunu belirtirken; “Ulusumuz el birliği ile bu depremin yaralarını saracaktır. Siyasi partilerimizin ilçe başkanlarının katılımıyla 2 tır yardım malzemesini esnaflarımızın ve ortaklarımızın katkılarıyla deprem bölgesine gönderdik. Katkısı bulunan ortak ve esnaflarımızın yanı sıra, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bizlerle olan siyasi partilerimizin ilçe başkanlarına, tırların yüklenmesinde ve yardım malzemelerinin sevkiyata hazır hale gelmesinde emek harcayan herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, kederli ailelerine ve ulusumuza başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” ifadelerine yer verdi. 







Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER ÇORLU Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI