Bugun...



Gençlik Ve Spor Bayramında Bursada Yıldız Yağmuru

Bursa’da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, ünlü sanatçıların konserleri ile coşku ile kutlanacak. 17, 18 ve 19 Mayıs’da yapılacak konserler ve çeşitli etkinliklerle Bursa’da meydanlar ünlüler geçidine sahne olacak.

facebook-paylas
Tarih: 14-05-2024 16:20


Bursa 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda yıldızlar geçidine sahne olacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi ‘Gençlik Şenliği’ etkinlikleri çerçevesinde Hüdavendigar Kent Parkı’nda kurulan sahnede birçok sanatçı şarkılarını seslendirecek. 18 Mayıs Cumartesi günü 21.00’da Hande Yener, 19 Mayıs Pazar günü 20.30’da Emre Fel ve 19 Mayıs Pazar günü 22.00’da Blok3 hayranları ile buluşacak.

Nilüfer Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Nilüfer Belediyesi Halk Evi önünde Ceza, şarkılarını Nilüferliler için seslendirecek.

Osmangazi Belediyesi, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Osmangazi Meydanı’nda 17 Mayıs Cuma günü saat 21.00’da Reckol, 18 Mayıs Cumartesi günü Emre Kaya, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da ise ‘Haluk Levent Gençlik Konseri’ ile kutlayacak.

Yıldırım Belediyesi kutlama programları çerçevesinde 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı’nda gerçekleştirilecek konser ile Bilal Sonses sevenleri ile buluşacak.

Karacabey Belediyesi, 19 Mayıs Pazar günü saat 21.00’da Karacabey Cumhuriyet Meydanı’nda ünlü pop sanatçısı Bengü konseri ile Gençlik ve spor bayramını coşku ile kutlayacak.




Kaynak: İHA




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Haberleri

ÇOK OKUNAN HABERLER
  • BUGÜN
  • BU HAFTA
  • BU AY

1

 

 

Murat Vakitçi 

Yazılarını Oku 

Köşeli-Yorum

Gündeme Dair

   

 

 

Kod Adam 

Yazılarını Oku 

Kod Sanattır

Teknoloji Dünyasında Yeni Gelişmeler

 

 

 

Leman Can 

Yazılarını Oku 

İş İnsanı - Yazar

Gündeme Dair

 

SON YORUMLANANLAR
  • HABERLER
  • VİDEOLAR
nöbetçi eczaneler
HABER ARA
Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
YUKARI YUKARI